IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек в болница след Оскарите

27 февруари 2020 10 40

Мениджърката й Евелин О'Нийл счупила китката си

Снимка: Getty

Вечерта след наградите „Оскар“ не е минала никак лесно за Салма Хайек. Актрисата беше поканена на церемонията, за да връчи статуетката за най-добър монтаж на звукови ефекти. Победител се оказа Доналд Силвестър за филма „Форд срещу Ферари“.

След края на церемонията в Лос Анджелис, звездите се отправиха за традиционните партита. Купонът за Хайек обаче е приключил доста бързо и тя се е озовала в болница. Причината – мениджърката ѝ Евелин О'Нийл се спънала и счупила китката си.

„Вечерта започна толкова добре. Салма изглеждаше чудесно, благодарение на усилията на целия екип. Но по средата на една чудесна женска вечер, нещата се влошиха. Чух един звук, който никой никога не иска да чува и разбрах, че ръката ми виси по ужасен начин“, казва О'Нийл пред „Hollywood Reporter“.

За щастие на Евелин, Хайек е била близо до нея и веднага реагирала на случващото се. Тя е завела мениджърката си до най-близката болница и е останала с нея в продължение на три часа и половина, докато лекарите оправят щетите. „Беше много болезнен начин да прекараш най-бляскавата нощ в Холивуд“. 

Салма Getty

Снимка: Getty

О'Нийл добавя, че двете със Салма са си тръгнали от спешното по изгрев слънце на другия ден, а единственото, което са искали, е било чийзбургер. След цялата ужасна нощ, мениджърката споделя, че по-скоро се радва за случилото се, защото е разбрала, че има приятел в лицето на Хайек.

„Ако познавате Салма, ще знаете, че тя е чудо на природата с огромно сърце, което съдържа в себе си само любов и грижа. Това, което направи за мен тази нощ, е нещо, което никога няма да забравя“. 

Актрисата пък изрази в социалните мрежи благодарностите си към лекарския екип, който се е грижел за Евелин и е успял бързо да се справи със ситуацията. „Евелин, не съм виждала друг човек да приема такава болка с такъв стоицизъм. Ти си шампион“, написа Хайек в Инстаграм. 

„Оскар“ 2020: „Паразит“ е големият победител

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Уаууууу ( преди 4 години )
Колко драматично! Направо трагизъм!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар