IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Ариел Уинтър с рижава коса

29 февруари 2020 18 00

Звездата с нова прическа след края на „Модерно семейство“

БГНЕС

Ариел Уинтър смени прическата си. След като няколко години бе с тъмна коса заради „Модерно семейство“, тя реши да се върне към любимото рижавочервено, с което сме я виждали като тийнейджърка.

Звездата играеше умната Алекс в комедийния сериал, но тъй като снимките на последния му 11 сезон приключиха, тя спокойно може да експериментира с косата си.

Малко преди прощалното парти на екипа на телевизионната продукция, Уинтър коментира в своя Instagram, че няма търпение да се боядиса.

Много от последователите на актрисата споделят под старата ѝ снимка с рижава коса, че е по-добре да си остане с тъмнокестенява.

На 15 февруари Ариел е забелязана да посещава популярен фризьорски салон в Лос Анджелис. 

Сега, след края на шоуто в което младата филмова звезда участва от 2009 г., още като малко момиченце, тя има нужда от нов имидж, който да се различава от нейната главна героиня. В момента 22-годишната актриса се е отдала на почивка и крои планове за бъдещи проекти. 

В момента Уинтър излиза с 24-годишния Люк Бенуард, който също се изявява като актьор и я насърчава да ходи на кастинги за нови роли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари