IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коафьор: Меган Маркъл ще смени прическата си

28 февруари 2020 15 00

Тя вече може да се подстригва както реши

БГНЕС

След като напусна официално кралския двор, Меган Маркъл вече не е херцогиня на Съсекс и може спокойно да облече любимите си дрехи, без да се притеснява от строгия кралски протокол. Същото важи и за бижутата, обувките и грима, който ще носи. А как ще поддържа косата си?

Според Андрю Фицсимънс, съвсем скоро съпругата на принц Хари ще смени прическата си. Коафьорът, който се грижи за косите на много известни личности, сред които Ким Кардашян, младата майка има нужда от промяна и ще изненада всички с нещо по-дръзко, което отговаря на стила ѝ.

„През последните няколко години тя се обличаше по-консервативно, дори косата ѝ бе консервативна. Мисля че сега тя ще покаже нейната истинска същност и ще смени тотално своята визия“, коментира той пред списание „Hello“.

На въпрос дали той очаква драстично нова прическа от Меган Маркъл, Фицсимънс обяснява, че най-вероятно тя ще съобрази избора си с бъдещата ѝ работа и това, че ще се появява повече в общественото пространство.

Официално! Канада няма да плаща за охраната на Меган и Хари

Човекът, който прави прическите на сестрите Кардашян, смята че красивата дълга коса на съпругата на принц Хари ще изглежда много добре с повече къдрици. „Смятам, че много ще ѝ отиват“, допълва той.

Меган Маркъл

Getty

Фризьорът смята, че е крайно време Меган да се раздели с любимия си кок, с който я виждахме на официални събития.

Андрю посочва, че си е мечтаел да работи с Ким Кардашян и един ден тя го потърсила. По думите му, не само риалити звездите, но и други негови клиенти, го карат да се чувства добре и се държат като абсолютни професионалисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари