IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Страхувам се да не съм сама до края на живота ми

12 март 2020 14 50

Певицата споделя, че иска да е специална за някого

БГНЕС

Повече от две години Селена Гомес страни от това да има лични отношения. 27-годишната певица представи през януари своя първи за последните четири години музикален албум и разказа какво точно стои зад думите на хита ѝ „Rare“.

В интервю за „Genius“ Селена Гомес обясни значението на думите, които са повлияни от личния ѝ живот. Въпреки това певицата е настроена изключително оптимистично.

„Това не е най-важното, още съм млада. Предстои ми да разбера още много, но имам добро предчувствие. Понякога се събуждам в паника, мислейки: „Винаги ще остана сама“, но след 15 минути говоря със себе си, че всеки има своя втора половинка – споделя звездата – Мисля, че всеки който ме познава, разбира, че повече от всичко на света искам да вдъхновявам хората и да им помагам да се чувстват нормални. Да помогна на хората да разберат, че невинаги всичко ще е лошо, но и то е част от живота.Ние преминаваме през всичко, защото животът не е съвършен.“

Новият албум на Гомес – „Rare“, по нейни собствени думи, е още един начин да изрази своите чувства. „Вложих в текста нещо, което не съм казвала преди. Искам да съм специална за някого. Не се нуждая от това, аз го заслужавам. И знаете ли, не искам думите ми да звучат надменно или, че все едно всичко ми е позволено... искам да показват отношението ми, че не съм съвършена, но съм наистина специална“.

Селена Гомес имаше трудна връзка с Джъстин Бийбър, който вече е женен мъж. Звездата имаше и роман с The Weeknd.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Petko ( преди 4 години )
не се бой. ще те зема на село. гледам крави и прасета и ще си ми много полезна. тъкмо няма да се улежиш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар