IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Олга Куриленко е болна от коронавирус, от една седмица не се чувства добре

16 март 2020 14 40

Момичето на Джеймс Бонд призова хората да си стоят по домовете

Снимка: БГНЕС

Красавицата Олга Куриленко е диагностицирана с коронавирус. Момичето на Джеймс Бонд в „Спектър на утехата“ е съобщила на феновете си, че тестът ѝ за коронавирус се оказал положителен.
Диагнозата е поставена след като почти седмица актрисата не се чувствала добре. Сега тя се намира под карантина и общува със света само в социалните мрежи.

„В изолация съм вкъщи с диагноза коронавирус. Вече почти седмица не се чувствам добре.

Основните ми симптоми са повишена температура и слабост. Бъдете внимателни и приемайте това сериозно“, написа 40-годишната френска актриса.

 

По-рано и Том Ханкс съобщи, че със съпругата му са заразени. Те се намират в Австралия. Резултати от анализа чакат Хайди Клум и Том Каулиц, които се изолираха също не само от останалите, но и един от друг.

Много известни личности призоваха феновете си да си останат у дома и да не съдействат за разпространението на инфекцията. Кралското семейство също не остана настрана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Човек ( преди 4 години )
Напразно се правят паники, не е нужно да се плашат хората, заради интриганти, които искат да съсипят живота на някой от България !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар