IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл: Харви Уайнстийн ме тормозеше, защото не се обличам секси

24 април 2020 14 40

Той ѝ се развикал, защото не била привлекателна на филмова премиера

Снимка: Getty

Харви Уайнстийн беше осъден на 23 години затвор за сексуално посегателство и изнасилване. Присъдата беше произнесена миналата седмица, но адвокатите на филмовия продуцент заявиха, че ще обжалват и ще искат по-лека присъда заради влошеното здраве на клиента си.

След като светът разбра, че Уайнстийн може да прекара 23 години в затвора, много от звездите изразиха в социалните мрежи своята благодарност към съдебната система. Една от тях беше Кейт Бекинсейл, която сподели история, свързана с Харви.

Тя говори за среща, случила се малко след атентатите на 11 септември 2001 година, когато отива в дома на Уайнстийн след премиерата на филма „Знак на съдбата“. Компанията на филмовия магнат продуцира лентата. Бекинсейл споделя в Инстаграм, че никой от екипа не е искал да отиде на червения килим, защото „градът все още димеше от атентатите“, но Харви е настоял.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Ден по-късно той кани актрисата и дъщеря ѝ Лили у дома, за да може малкото момиченце да си поиграе с неговата дъщеря. След като момичетата се отдалечават, Бекинсейл твърди, че Уайнстийн е започнал да я обижда заради визията ѝ предната вечер. 

„Той започна да крещи обидни думи, да ме ругае и да ме обвинява, че съм провалила премиерата му“, пише тя. Добавя, че продуцентът е искал от нея да се появи на червения килим с къса, впита рокля, която да очертава всяка час от тялото ѝ. 

На премиерата на „Знак на съдбата“ актрисата се появява с изцяло бял костюм, а Уайнстийн ѝ казал, че така изглеждала като лесбийка. Звездата добавя, че се е опитала да обясни на продуцента защо е носила този тоалет, но той не я изслушал, а продължил да крещи. 

Бекинсейл признава, че е почувствала удовлетворение, когато е разбрала за присъдата на филмовия магнат. „Това, че ще прекара 23 години от живота си в затвора е победа за всички жени, които е тормозил и изнасилил. Надявам се подобно отношение да бъде премахнато от тази и всички други индустрии“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

През 2017 година актрисата разкри, че Уайнстийн я е тормозил, когато тя е била тийнейджър. Продуцентът е бил толкова пиян, че дори не е помнил какво е правил и се обажда няколко години по-късно на Бекинсейл, за да я попита дали е имало нещо между тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари