IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям трогателни в Деня на майката. Меган и Хари се разграничиха. Защо?

23 март 2020 17 50

Маркъл показва, че е от САЩ, където празникът се чества през май

Снимка: БГНЕС

Въпреки сложната ситуация около коронавируса, принц Уилям и Кейт Мидълтън не пропуснаха да отбележат Деня на майката, който във Великобритания се чества на 22 март.

На официалния си акаунт в Instagram те публикуваха трогателни фотоси. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж зарадваха феновете си с няколко семейни фотографии, на които са изобразени те с децата – 6-годишния принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот.

Там също така имаше кадър и на принцеса Даяна с малките тогава принц Уилям и принц Хари, а също и Карол Мидълтън с малката Кейт в ръцете си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Коренно различно отбелязаха този ден принц Хари и Меган Маркъл. За разлика от херцозите във Великобритания те постнаха суха публикация, вместо семейна фотография с бели букви на син фон като благодарност без никакви поздравителни думи.

„Независимо от това как наричате своята майка, в Деня на майката, който се отбелязва във Великобритания, ние честваме майките по целия свят, които правят толкова много всеки ден, а сега повече от всякога“, написаха херцозите на Съсекс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Феновете на кралското семейство предположили, че такъв пост съвсем не е случаен, тъй като Меган Маркъл иска да подчертае, че нейният живот е свързан със Северна Америка, където Денят на майката се празнува на 10 май, а не в края на март, както във Великобритания. В месец май херцозите на Съсекс ще имат още един повод за празнуване, а именно отбелязването на първия рожден ден на сина им Арчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Надя ( преди 4 години )
Егоцентрична,себична мадам Меган!!!За Хари този ден е важен,защото може да уважи паметта на майка си- принцеса Даяна.Твоето отношение към това събитие е поредния пъзел в картината;Защо не ме приемат в Англия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар