IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт ще става баща за четвърти път

25 март 2020 10 50

Съпругата му Енико чака второ дете

Снимка: Getty

Семейство Харт се увеличава с още един член. Съпругата на Кевин Харт обяви, че чака второ дете от актьора. Енико Харт публикува снимка в Инстаграм, на която се вижда наедрялото ѝ коремче.

„Във време като това, ние броим благословиите си и не можем да бъдем по-благодарни. Скоро ще сме семейство от шестима“, написа Енико под снимката. Кевин Харт също публикува фотоса и потвърди щастливата новина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E N I K O ? H A R T (@enikohart) on

Това ще е второ общо дете за двамата и четвърто за актьора. Той има 15-годишна дъщеря Хевън и 12-годишен син Хендрикс от бившата си съпруга Тори. Семейство Харт премина през доста неприятни неща през последните години. Кевин и Енико бяха въвлечени в любовен триъгълник през 2017 година, а през септември 2019-а звездата катастрофира тежко. 

В документалния филм на актьора, излъчен по Netflix, Енико заяви, че двойката вече е забравила за изневярата на съпруга си, която излезе наяве, когато тя беше бременна с първото им дете. „Тогава се притеснявах за бебето. Не бях готова да се откажа от семейството си. Исках Кензо да познава баща си“, каза тогава тя.

Кевин Харт призна, че катастрофата през септември също го е променила много. „Разбираш, че не контролираш всичко на този свят. Изведнъж животът ти може да приключи. Затова не приемай всичко за даденост“, споделя актьорът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E N I K O ? H A R T (@enikohart) on

Двойката не уточнява кога точно ще се роди второто им дете, но фенове и приятели ги засипаха с мили пожелания и поздравления. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари