IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл за новото си 22-годишно гадже: Възрастта е само число

19 април 2020 12 00

Актрисата прекарва изолацията с млад мъж

Снимка: БГНЕС

Кейт Бекинсейл има нов мъж в живота си, който отново е много по-млад от нея. Актрисата беше забелязана с канадския изпълнител Гуди Грейс в Лос Анджелис. Източник, близък до Бекинсейл, потвърждава слуховете за връзка и добавя, че двамата се срещат от няколко месеца.

„Тя излиза с него от началото на годината“, казва той и добавя, че в момента двойката се забавлява и не мисли за нещо по-сериозно. Относно разликата във възрастта им, Бекинсейл я смята за незначителна. „Младостта на Грейс не е проблем за Кейт, защото, за нея, възрастта е просто едно число“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Story (@revista.story) on

46-годишната актриса и 22-годишният музикант прекарват социалната изолация заедно в Калифорния и са отседнали в къщата на Бекинсейл. За звездата от „Пърл Харбър“ е известно, че си пада по по-млади мъже и това не е единствената ѝ връзка, при която възрастовата разлика е голяма.

Преди Грейс, тя се срещаше с 24-годишния комик Мат Райф, а съвсем наскоро се раздели и с Пийт Дейвидсън, който е на 26 години. Според близки до актрисата, нещата между нея и Пийт са приключили заради географското разстояние и натоварените им графици. „Двамата си остават приятели, но просто не се получи“. 

След раздялата Бекинсейл беше забелязана в компанията на рапъра Machine Gun Kelly, който е близък приятел на Дейвидсън. Актрисата обаче отрече слуховете за нова връзка и разкритикува всички, които я нападат за близостта ѝ с изпълнителя. „Защо всички не се фокусирате върху нещо значително, а не да си пилеете времето с неща, които никога не са се случили“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MOOD (@themoodmagazine_) on

Звездата финализира развода си с режисьора Лен Уайзман през ноември, след като се бяха разделили четири години по-рано. Преди това Бекинсейл беше омъжена за актьора Майкъл Шийн, с когото имат и дъщеря – Лили Шийн на 21 години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари