IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И малките деца знаят! Дъщерята на Бионсе изнася урок по миене на ръце

22 април 2020 14 50

Блу Айви Картър показа експеримент

БГНЕС

Колко е важно да си мием ръцете по време на пандемията. На това учат децата си Бионсе и Джей Зи, които от известно време не ходят по участия.

Наскоро най-голямото дете на известната двойка – Блу Айви Картър направи специален експеримент, с който иска да покаже защо трябва да си мием ръцете по-често.

Клипът с 8-годишното момиченце бе споделен от неговата баба – Тина Ноулс.

„Докато сме изолирани, направих този малък урок, който можете да направите вкъщи и който показва, че е важно да си миете ръцете“, обяснява Блу във видеото, гледано над 80 000 пъти.

Детето е напълнило чиния с вода и сапун, като накрая е изсипало черен пипер. То обяснява, че именно той е коронавирусът, който попада лесно по ръцете ни. 

„Потопете ръцете си в купата със сапун, уверете се, че имате много от вируса (черния пипер)... поставете го в центъра на чинията, и вирусът си отива“, казва още Блу Айви. 

Веднага щом потапя ръцете си във водата, пиперът се отдръпва от тях. 

„Ето защо е много важно да си миете ръцете, ако държите ръцете си мръсни, можете да се разболеете“, завършва дъщерята на Бионсе. 

Накрая детето призовава всички да си останат у дома и да се грижат за личната си хигиена, за да се предпазят от болестта. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари