IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем нахрани медицинските работници в Детройт

25 април 2020 13 30

На помощ дойде мамината рецепта за спагети

Снимка: БГНЕС

Всички фенове знаят текста на песента „8 mile“. „Колената му треперят, ръцете му тежат“ се пее в сингъла и сега това добре пасва за медицинските работници, които работят ден и нощ по време на пандемията от коронавирус. Затова Еминем иска да покаже благодарността и подкрепата си към тях.

Наскоро рапърът изпрати кутии със сготвени спагети, за да нахрани персонала на болница „Henry Ford“ в родния Детройт. Ястието беше и с лека препратка към, може би, най-известният му рефрен от песента „Lose Yourself“, която е и носителка на „Оскар“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Ford Health System (@henryfordhealthsystem) on

От болницата споделиха снимка в Инстаграм, която показва кутиите с храна, които бяха с надписи “Благодаря на хората на първа линия“, логото на звукозаписната компания на Еминем и етикет, на който пише „Mom's spagheti“. Медиците също изказаха своята благодарност за жеста и не пропуснаха да се заиграят с песните на рапъра.

„Нашите медицински герои направо се изгубиха във вкусните спагети, дарени от съгражданина ни Еминем“, пишат от лечебното заведение. В превод „Lose Yourself“ означава „губя себе си“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Еминем не е единствената звезда, която дарява по време на кризата с COVID-19. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дариха средства за хранителни банки, Фийби Уолър-Бридж пусна своята пиеса Fleabag в Amazon, за да събере дарения, а много други известни личности също се включиха в различни благотворителни акции. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари