IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева защити Райън: Той е невероятен баща

25 май 2020 21 00

Актрисата призна, че нарочно не го споменава в социалните мрежи

Снимка: BGNES

Ева Мендес публично защити половинката си Райън Гослинг, който бе атакуван от феновете ѝ, че не се грижи за децата им. Причината бе пост, в който актрисата споделя как е имала безсънна нощ, след като е трябвало да планира рождения ден на по-малката си дъщеря през седмицата.

И докато повечето от 2,2 млн. нейни последователи аплодираха нейната всеотдайност и проявиха разбиране към родителските ѝ неволи, някои побързаха да захапят таткото, че явно не отделял достатъчно време на двете си момиченца и че Мендес трябвало да се справя като „самотна майка“.

Ева обаче побърза да парира негативните коментари и защити Гослинг, обявявайки го за страхотен баща.

„Обичам жените, аз съм жена и тук искам да се свързвам с други жени. По тази причина създадох своя профил тук. Така че като казвам, че съм „уморена майка“, искам да се свържа с други уморени майки, а не да намеквам, че татковците не участват в живота на децата си. Не искам да минимализирам тяхната роля в живота на децата“, написа тя.

Звездата, която има две дъщери от актьора – 5-годишната Есмералда и 4-годишната Аманда, разкри още, че предпочита да не ги показва и коментира в социалните мрежи и това е неин личен избор. Но това не означава, че той не е прекрасен баща.

„Не искам да го включвам или да го хваля като баща. Не искам да пресичам определени граници, които съм си поставила. Чувствам се добре, когато не коментирам семейството си“, категорична бе Мендес.

Ева и Райън са заедно от 8 години. След като роди първата си дъщеря, звездата си даде почивка от киното и се отдаде на майчинството.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари