IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми никога няма да се пенсионира

9 май 2020 16 30

Тя извади думата от речника си

Снимка: BGNES

Наоми Кембъл е напът да се превърне в легенда в модния свят. Черната перла има повече от 30 години стаж на подиума и за своите 49 години все още изглежда великолепно и е желана от всички дизайнери. През няколко месеца тръгва слух, че тя е напът да се пенсионира, но истината е друга.

„Не харесвам думата „пенсиониране“. Ако не искам да го правя повече, просто няма да го правя. Но никога няма да кажа, че се пенсионирам. Аз съм екстремно активна и винаги ще бъда такава“, сподели пред „The Sunday Times Style magazine“ хубавицата.

Междувременно тя сподели, че ще се чувства „благословена“, ако доживее 50-ия си рожден ден, имайки предвид коронавирус ситуацията и че ще направи много промени с живота си.

„Ако съм още тук на 22 май, в изолация, ще се чувствам благословена. Има много неща, които ще започна да правя различно. Мисля, че от хигиенна гледна точка много неща за мен няма да са същите“, добави още тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари