IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона: Имам антитела срещу COVID-19

4 май 2020 10 50

„Ще мога да дишам спокойно“, казва тя

Снимка: БГНЕС

Мадона шокира света като призна, че в организма ѝ са открити антитела срещу новия коронавирус. Във видео, публикувано в социалните мрежи, изпълнителката сподели, че наскоро си е направила тест и е получила положителните резултати. „Затова утре ще се кача на колата си, ще спусна прозорците и ще подишам от този заразен въздух“, допълва тя.

Звездата завърши с това, че вече ще се чувства доста различно, след като е научила за антителата. Въпреки готовността ѝ да наруши социалната изолация, успокоявайки се, че има защита срещу COVID-19, здравните власти в САЩ предупреждават да не се избързва с подобно заключение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

„Все още не е ясно дали тези антитела могат да създадат имунитет срещу повторно заболяване“, казват от Центъра за контрол и превенция на заболяванията. Оттам добавят, че най-общо казано, засега няма доказателства, че тези антитела те защитават от вируса и тестът, който си е направила Мадона за наличието им, не показва със сигурност дали тя е изкарала COVID-19.

Преди няколко седмици изпълнителката отново беше критикувана заради думите си по време на пандемия. Тя нарече новия коронавирус „най-добрият изравнител“, тъй като не се интересува от социалното състояние, известността, интелигентността или възрастта на човек. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари