IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона предложи дома си на Хари и Меган

7 февруари 2020 08 30

Изпълнителката ги подканва да заменят Канада с Америка

Снимка: БГНЕС

Мадона е известна със своите екстравагантни визии, нестандартни избори и афинитета си към младите мъже. Наскоро изпълнителката започна връзка с един от танцьорите си, който е с 35 години по-млад от нея.

Сега звездата шокира света с още едно свое действие. Тя публикува видео в Инстаграм, в което се обръща към принц Хари и Меган Маркъл с предложение. Мадона им дава възможност да наемат апартамента ѝ в Ню Йорк и ги подканва да зарежат Канада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Имотът се намира далеч от централната част на Манхатън, което е чудесно, тъй като херцозите на Съсекс искат максимално да се скрият от папараците и любопитните погледи. Апартаментът разполага с две спални и със сигурност ще е удобен за живеене.

„Канада е скучна“, казва в клипа Мадона.

След като Хари и Меган се оттеглиха от двореца и решиха да заживеят нормален живот в Канада, се заговори, че те са отседнали в имение във Ванкувър, което струва 14 млн. долара. Тъй като двойката се стреми към уединение и по-крайните жилищни райони, феновете започнаха да спекулират дали скоро херцозите няма да се установят трайно в този квартал.

Но Мадона е на друго мнение. Тя смята, че западната част на Манхатън ще бъде по-добър избор за бившите кралски особи. „Има невероятна тераса, това със сигурност ще ви привлече. Бъкингамският дворец не може да стъпи и на малкия пръст на Западен Манхатън. Гледката е много по-добра, сигурна съм“.

Имотът на изпълнителката в Ню Йорк струва 7,3 млн. долара и беше закупен през 2008 година. 

Мадона за пореден път отменя концерт в турнето „Мадам X“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари