IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Америка Ферера роди второто си дете

11 май 2020 10 30

Този път бебето е момиченце

Снимка: БГНЕС

Честито на Америка Ферера, която стана майка за втори път!

Актрисата, позната на света с ролята си в сериала „Грозната Бети“, съобщи щастливата новина навръх Световния ден на майката. Бебето е момиченце и носи името Лусия Марисол Уилямс, а датата на раждането е 4 май. Ферера публикува и снимка в Instagram, на която се вижда само малката ръчичка на детето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

„Лусия Марисол Уилямс пристигна на 4 май, за да ми даде целувки и прегръдки на Деня на майката. Мама, татко и батко са невероятно щастливи да посрещнат тази светлина в семейството си“, пише Америка. Тя и съпругът ѝ вече са родители на Себастиан Пиърс Уилямс, който се ражда през 2018 година.

Бебешкото парти на звездата беше отменено заради пандемията от коронавируса. То беше организирано от дългогодишната приятелка на Ферера – Ева Лонгория. Въпреки че не се сдоби с подаръци и гости за празника, Америка помоли феновете си да я зарадват като дарят на организацията „Yes We Can“, която се грижи да осигури образование на децата, независимо от тяхното местоположение, народност и семеен бюджет.

Пандемията накара Ферера да пропусне още няколко празника. На 19 април тя публикува снимка, на която отбелязва рождения си ден с онлайн парти, организирано от съпруга ѝ. Освен това тя не успя да заснеме последния си епизод в сериала „Superstore“, но това ще се случи, след като комедията се завърне на екран следващата година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

Сега Америка Ферера и без това ще трябва да забрави за работа, за да може да полага грижи за второто си дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари