IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт и Енико обявиха пола на бебето

11 май 2020 15 00

Двамата чакат второто си дете заедно

Снимка: БГНЕС

Всяка втора неделя на май в Съединените щати празнуват Деня на майката. Тази година празникът се падна на 10 май и беше белязан от няколко щастливи новини. Америка Ферера обяви, че е станала майка на второ дете, а Кевин Харт и Енико съобщиха пола на детето си.

В Instagram актьорът поздрави съпругата си за празника и заяви, че двамата очакват момиченце. Новината идва само два месеца, след като те разкриха че ще стават родители за втори път заедно. Харт има още две деца – дъщеря Хевън и син Хендрикс от предишен брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

„Господ е невероятен. Благодарни сме, че всички вие сте в живота ни. Мога само да ти благодаря, скъпа“, допълни звездата. Той и Енико са родители и на 2-годишния Кензо Кеш. На снимката, с която Харт обяви пола на четвъртото си дете, цялото семейство изглежда повече от щастливо.

Енико носи розова лента, на която пише „момиче е“ и гордо докосва наедрялото си коремче. Тя също сподели снимка в Instagram и написа, че до последно си е мислела, че отново ще роди момче. „Буквално крещях, смях се и плаках, когато разбрахме, че този път ще е момиче“. Бъдещата майка допълни, че това е сбъдната мечта за нея и няма търпение да се запознае с дъщеря си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E N I K O ? H A R T (@enikohart) on

Фенове и приятели поздравиха Енико и Харт по случай разкриването на пола. Габриел Юниън и Дуейн Джонсън – Скалата бяха едни от първите, които оставиха коментари под снимките на двамата родители. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари