IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл с трети филм, този път темата е „Мегзит“

14 май 2020 12 30

Лентата ще се казва „Меган и Хари: Напускане на двореца“

Снимка: БГНЕС

Меган и Хари се отказаха от кралските си титли преди повече от месец, но темата все още е актуална не само на Острова. Според „Daily Mail“, съвсем скоро ще се появи филм, който ще разказва за събитията, които се случиха от обявяването на новината за „Мегзит“ до самото напускане. Лентата ще бъде излъчена по Lifetime, а това ще е трети филм на компанията за Меган и Хари.

Името на продукцията е „Меган и Хари: Напускане на двореца“ и ще се фокусира върху живота на бившите херцози след раждането на сина им Арчи. Според създателите на филма, събитията в него няма да са напълно правдоподобни, а ще има и лека доза измислица. „Ще покажем препятствията, през които минават всички родители и трудностите от това да бъдеш част от кралското семейство“, пише в синопсиса.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Филмът ще бъде продуциран от компанията TvLine, от която твърдят, че именно трудният живот в двореца е накарал Меган и Хари да се откажат от кралските си титли. Засега няма данни за актьорския състав, тъй като кастингите ще започнат след като бъдат свалени рестрикциите, наложени заради коронавируса.

В САЩ все още продължават да важат правилата за социална изолация и все още не работят голяма част от търговските обекти, включително кина и театри. Това ще е трети филм за Меган и Хари, като предишните два отново бяха излъчени по Lifetime. Първата лента се казва „Harry & Meghan: A Royal Romance“, която излезе само 5 дни преди кралската сватба.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Вторият филм носи името „Harry & Meghan: Becoming Royal“ и разказва за събитията, които водят до сватбата на Меган и Хари, както и първите им месеци като съпруг и съпруга. Тук историята не е базирана на истински събития. В ролята на Меган влиза Тифани Смит, а принцът е изигран от Чарли Филд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари