IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как живее принц Хари в САЩ?

17 май 2020 13 30

Негов приятел споделя, че херцогът на Съсекс страда за приятелите си

Снимка: BGNES

След като семейството се премести в САЩ и е далеч от Великобритания, Меган Маркъл се чувства доста по-уютно, но дали това важи и за принц Хари?
Източник, близък до обкръжението на херцога на Съсекс сподели нови подробности около живота му в Лос Анджелис.

35-годишният принц Хари и 38-годишната му съпруга Меган Маркъл се преместиха в слънчева Калифорния в края на месец март. Сега те живеят в разкошен дом, собственост на актьора и продуцент Тейлър Пери, който им предоставил и частен самолет за тяхното пристигане в дома му.

Все още не се знае дали семейството пребивава там под наем или на приятелски начала, но е сигурно, че те си търсят постоянен дом, който да си купят. През това време в родината на Хари се чудят как живее той в САЩ.

„Във Великобритания Хари има много приятели сред военните и разбира се на него му е мъчно за тях. Това е доста странно време за всеки от нас и си мисля, че повече от всичко Хари скучае по структурирания си живот – разказва източникът пред „Vanity Fair“. – За разлика от Меган, в Лос Анджелис той няма никакви приятели и никаква работа. Така че в определени моменти той се чувства безпомощен, но разбира, че това няма да е завинаги“.

По-рано кралският експерт Кати Никхол опроверга слуховете, че херцогът страда в Лос Анджелис и отбеляза, че покрай пандемията от коронавируса, семейните празници като рождените дни на неговия син Арчи, както и на наследниците на брат му, той отново е започнал да общува добре с принц Уилям. За сближаването на двамата братя е помогнала и новината, че принц Чарлз се разболя от коронавируса. Хубавото е, че той го преболедува бързо и с леки симптоми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Като страда за приятелите си да ги покани на гости в Канада или в Америка, не знам вече, за един месец, мисля че може да си го позволи. Щом коронавирусът позволи. А най - вече мисля че т,. нар. приятели които вечно са около кралските особи непрекъснато търсят повод да се хрантутят за тяхна сметка и да говорят неща които я са верни я не. Оставете тези хора на мира, Но не, някои просто не могат да си го позволят. Кой иначе ще ги храни? Съжалявам, Хари!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар