IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всяка седмица с нов телефон за снимки: Животът на клана Кардашян-Дженър

23 май 2020 16 30

Устройствата им се дават, за да заснемат живота си по време на карантина

Снимка: БГНЕС

Как се снима риалити шоу по време на карантина? Кланът Кардашян-Дженър имат много просто решение: Правят го сами. 

Заради социалната изолация и препоръките за оставане вкъщи, най-известното семейство в американската телевизия заряза професионалните камери и операторите, които заснемат шоуто „Keeping Up with the Kardashians“ и започнаха да работят сами по снимките. Всички членове използват телефоните си, за да покажат на феновете си какво правят по време на карантината, как провеждат бизнес срещите си онлайн и как се грижат за визията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

В резултат на това, поне два епизода от следващия сезон на шоуто ще бъдат изцяло заснети от звездите. Процесът е започнал като всеки член на семейството е качвал кадрите в специална папка, но изпълнителният продуцент на поредицата решава да подобри нещата. Фарназ Фархам наема професионален фотограф, който да определи най-осветените места в къщите на Клои и Ким, в които да стават по-голямата част от снимките. Професионалистът има и за задача да намери ниша в домовете, в която да се провеждат изповедите на всеки член от семейството.

За да са напълно защитени докато оглеждат именията, хората от екипа са носели предпазни костюми, а техниката е била добре почистена. Звездите пък са изчакали ден преди да започнат да снимат в определените помещения. Според Фархам, всеки понеделник дамите от семейството получават по чисто нов Iphone, за да снимат приключенията си през седмицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Общата продължителност на кадрите достига 16 часа, което е предостатъчно за монтажистите да сътворят епизод. Не е ясно защо всяка седмица е необходим нов телефон, но най-вероятно паметта на един не достига за всички снимки и клипове, които момичетата правят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари