IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимка на Дженифър Лопес във фитнеса шокира феновете ѝ, дебнат ли я?

21 май 2020 14 50

На нея се вижда мистериозен мъж, който наблюдава Джей Ло

БГНЕС

„Ако няма предизвикателство, няма и промяна“. Това написа преди дни Джей Ло в Instagram и публикува снимка от домашния си фитнес. С нея певицата се опита да мотивира своите фенове да не спират да тренират. 

Облечена с камуфлажно бюстие и клин, звездата си е направила селфи в огледалото. На него се вижда добре оформеният ѝ корем, както и това, че доста се е изпотила тренирайки. Нещо друго на заден план обаче направи по-голямо впечатление на последователите ѝ в социалната мрежа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Кой е мъжът зад теб?“, „Виждате ли мъжът с маската“, „Някой сякаш я дебне отзад“, „Страшничко ми е да го гледам...“. Това пишат почитателите ѝ под нейната публикация. 

По-прозорливите от феновете на Лопес забелязаха, че точно зад дясното ѝ рамо се вижда глава на мъж, който сякаш е с маска или е сложил ръка на устата си. 

И докато едни сметнаха, че мистериозният мъж, който стои зад прозореца на нейния фитнес е Алекс Родригес, други опровергаха това твърдение като приближиха максимално физиономията на човека и сравниха чертите му с годеника на певицата. 

След притесненията на последователите ѝ, че някой я дебне или иска да я ограби, Лопес все още не е обяснила кой всъщност е мъжът, чието лице се вижда зад нея. Според близък до семейството, това е човек, който е разговарял с Алекс Родригес чрез приложението Zoom. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари