IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари се сприятелил с Адел, но дали това се харесва на Меган Маркъл?

6 юни 2020 18 00

Херцогът и певицата имали сходно чувство за хумор, характерно за британците

Снимка: БГНЕС

Откакто живеят в Бевърли Хилс принц Хари и Меган Маркъл доста се сближиха с певицата Адел, която живее на десетина минути от имението, в което пребивават за 18 милиона долара.То им бе любезно предоставено от холивудския актьор и продуцент Тайлър Пери.

32-годишната певица често гостува на 35-годишния Хари и 38-годишната Меган, съобщава  „Mirror“. По информация на изданието, Адел дори препоръчала училището на своя син на съпрузите като подходящо за малкия Арчи. Тя също така им разяснила кои са тайните местенца в околностите, където херцозите на Съсекс биха могли да се разхождат без притеснения от папараци, заради които Хари и Меган наеха скъпа охрана.

Но се оказва, че колкото повече се сближава с тях Адел, толкова повече расте недоволството на Меган Маркъл, отбелязва изданието.

Източник разказал, че принц Хари изпитвал приятелски чувства към Адел. Той обичал да общува с нея и да се отпусне в компанията ѝ с няколко алкохолни напитки, обсъждайки трудния за него живот в Лос Анджелис, далеч от неговите близки.

Меган от своя страна  недоволствала, че направила всичко възможно съпругът ѝ да води изключително здравословен начин на живот, включително да стане вегетарианец, но вместо това, както потвърждава изданието „Women's Day“, той върнал приема на алкохол във всекидневието си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Източникът добавил пред изданието: „Хари и Адел се разбират чудесно помежду си и той се превръща в себе си. Те имат сходно чувство за хумор, характерно само за британците“. Анонимни източници смятат, че отслабналата и разхубавила се Адел е повод Меган да ревнува, но дали това е истина, трудно може да се докаже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари