IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл тайно подкрепя организация във Великобритания

2 юни 2020 08 30

Съпругата на принц Хари се грижи за животните

Снимка: БГНЕС

Въпреки че вече не живее във Великобритания, Меган Маркъл продължава да работи с някои от местните организации. Преди дни стана ясно, че херцогинята тайно подкрепя организация, която се грижи за животните в страната. Според „Newsweek“, тя се е свързала с „Mayhew“, която в момента изпитва финансови затруднения заради пандемията от коронавирус.

Организацията има за цел да подкрепя бездомните и техните животни, които им служат за морална подкрепа. Тя също така се занимава с намирането на постоянен дом на изоставени кучета и котки, предоставя безплатни прегледи при ветеринар и се опитва да образова общността относно правилното отглеждане на домашните любимци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayhew (@themayhew) on

На сайта на „Mayhew“ е написано, че проектът спешно се нуждае от дарения, за да продължи своята дейност. Приходите рязко са намалели, тъй като публичните събития и благотворителните вечери, на които могат да се съберат средства, са отложени заради пандемията и препоръките за спазване на социална дистанция.

Именно затова Меган Маркъл е решила да се включи в даренията и да подпомогне организацията. Според източник, близък до херцогинята, тя винаги е обичала животните и иска най-доброто за тях. Той добавя, че съпругата на принц Хари от дълго време провежда тайни разговори с „Mayhew“, за да разбере как може да помогне. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Организацията е доста позната на Меган, тъй като тя беше един от последните ѝ кралски ангажименти преди да напусне Великобритания. Херцогинята тогава сподели няколко снимки от визитата си и тогава стана ясно, че тя се е превърнала в патрон на „Mayhew“ през януари 2019 година. 

Проектът се нуждае от 6000 паунда на ден, за да покрива всичките си разходи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари