IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова с благотворителна инициатива

3 юни 2020 08 40

Продава детски тениски

Pixabay

Николета Лозанова стартира благотворителна инициатива. Това обяви самата тя на 1 юни, когато поздрави всички деца за празника.

Плеймейтката, която често използва услугите на най-различни брандове, за да ѝ изработят дрехи по поръчка, ще продава тениски. Събраните средства ще отидат за деца в нужда, става ясно от нейна публикация във Facebook.

„Специално изработената тениска, в която сияе моята прекрасна Никол е направена с много любов и се продава с изцяло благотворителна цел, в помощ на българските деца от социално слаби семейства, които имат нужда от протегната ръка, за да се изправят срещу страховете си и да сбъднат мечтите си!“, обяснява Николета. 

Дъщеричката на Лозанова – Никол, която в началото на април стана на 8, е нейно по-малко копие. Подобно на своята майка, тя се облича по последните модни тенденции. Сега тя позира с една от тениските, които нейната майка ще продаде за каузата. 

Преди няколко месеца Ни Ло обяви, че спира да произвежда бельо с нейните инициали. За сметка на това тя лансира своята козметична линия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари