IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опасни връзки: Има ли нещо общо Меган Маркъл с конфликта на Кейт Мидълтън с пресата?

3 юни 2020 08 50

Кой е източникът на изданието „Tatler“?

Снимка: БГНЕС

Вече седмица фенове на херцогинята на Кеймбридж обсъждат статия, посветена на нея в британското списание „Tatler“, в която източници от кралското семейство разкриват на журналистката Анна Пастернак интригуващите тайни за Кейт Мидълтън и нейното семейство. 

Съпругата на принц Уилям беше възмутена от публикуваните материали. Двойката дори нае адвокати, за да опровергаят написаното, но изданието каза, че няма да се откаже от написаното, тъй като разчита много за достоверността им на своя източник.

В скандална ситуация се появи нов обрат. Оказва се, че Пастернак се е сприятелила с Ванеса Мълроуни, която от своя страна е близка роднина на Джесика Мълроуни. Последната е най-добрата приятелка на Меган Маркъл. Според слуховете дизайнерката е запознала звездата от „Костюмари“ с принц Хари. Тя също се грижеше за бебето Арчи, когато родителите му отлетяха за Лондон този март.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

„Пастернак се придържа към своята история и казва, че има надеждни източници. Тя е приятелка с Ванеса Мълроуни, която преди е работила за „Tatler“, но сега живее в Канада. А снахата на Ванеса – Джесика е най-добрата приятелка на Меган. Много интригуващо “, казва източник пред „The Sun“. 

Все пак не се отбелязва, че Маркъл е информаторът на Пастернак. Херцогинята на Съсекс не би могла да е наясно със ситуацията в двореца Кенсингтън, тъй като е далеч от него, но пък може да е коментирала дали е имало кавга между нея и Кейт Мидълтън преди сватбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари