IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Синът ми ме накара да протестирам

9 юни 2020 17 50

Изпълнителката и годеникът ѝ се включиха в многолюдните шествия

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес разкрива какво я е накарало да излезе на улицата и да протестира с хилядите американци. През последните няколко дни шествията в различни градове стават все по-многобройни и все повече звезди се включват в тях. Причината за всичко това е убийството на афроамериканеца Джордж Флойд, който беше задушен от бял полицай по време на арест.

Джей Ло беше една от последните известни личности, която сподели в социалните мрежи, че е излязла, за да се чуе и нейният глас. Изпълнителката публикува няколко видеа и снимки, на които се вижда как държи плакати с надпис „Животът на чернокожите има значение“. С нея беше и годеникът ѝ Алекс Родригес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Под една от снимките Лопес разказва, че 12-годишните ѝ близнаци Еме и Макс са направили част от надписите, които тя държи. „Макс ми каза преди няколко дни: Знаеш ли какво, мамо, след като подкрепяш различни неща на твоите приятели, трябва да излезеш и да подкрепиш Джордж Флойд“. След което звездата е обяснила на сина си, че именно това ще направи и в момента има нужда от помощ за направата на плакатите.

Лопес също така разкри и как е провела разговор с децата си относно социалното неравенство. „Говорихме за това как един човек има права, а друг – не. За това, че тази държава е построена върху вярата за свобода и справедливост за всички“. Тя допълни, че всеки трябва да застане срещу неправдата в света и да се бори срещу нея.

На снимките, които изпълнителката публикува в социалните мрежи, феновете може да видят как тя държи надписите „Животът на чернокожите има значение“, „Достатъчно е“. От своя страна, Алекс Родригес, беше забелязан с плакат „Нека да бъдем шумни за чернокожия живот“. Спортистът също използва платформите си, за да покаже на последователите какво е правил през последните дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

„В цялата страна, вече почти две седмици, едно съобщение се повтаря силно и ясно. Американците протестират мирно. За равенство. За човечност. Да покажем, че сме отвратени от убийството на Джордж Флойд в Минеаполис и от всичките други брутални, ненужни, грозни убийства, които са се случили преди това“, пише Родригес. Той добави, че вече е време за промяна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари