IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс предлага среща срещу дарения за благотворителност

18 юни 2020 10 30

Актьорът ще вечеря с фен, но само онлайн

Снимка: БГНЕС

Киану Рийвс си търси компания за една специална вечеря. 

55-годишният актьор предлага 15-минутна среща на човек, който дари най-много в търг, организиран с благотворителна цел. Средствата ще отидат за организацията „Camp Rainbow Gold“, която се грижи да предостави забавления на деца, диагностицирани с рак. Според различни медии, Рийвс тайно подкрепя инициативата и дарява различни суми.

Той е започнал да го прави в чест на една от сестрите си, която губи битката си с левкемията. Наддаването завършва на 22 юни, а досега цената е скочила на над 16 хиляди долара. Търгът е част от усилията за набиране на средства, след като „Camp Rainbow Gold“ трябваше да отложи подобно събитие заради пандемията от коронавирус. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves (@keanueevees) on

Освен вечеря с Киану Рийвс, на търг се предлага и 15-минутен частен концерт на Али Брук от групата „Fift Harmony“. Дори преди да предложи част от времето си за добра кауза, актьорът вече беше любимецът на интернет. Миналото лято той говори пред ET за това какво е чувството да имаш толкова лоялна фенска база.

„За мен това е нещо много специално и хубаво“, казва Рийвс и добавя, че много се радва, когато филмите му се приемат добре както от критиците, така и от феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари