IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага с трогателен жест към свой фен

19 юни 2020 10 40

Изпълнителката подари якето си след среща на улицата

Снимка: Getty

Лейди Гага със сигурност накара един свой фен да се усмихне широко. 

По-рано през седмицата изпълнителката беше заснета как подарява коженото си яке на своята фенка Шанън Маккий. Двете се срещат пред магазин в Малибу, а жената съвсем наскоро разказа и историята зад милия жест. Маккий говори в предаването „Today“ и споделя, че първоначално не е познала Гага, когато ѝ е направила комплимент за якето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Казах ѝ, че има много готино яке и тя ми благодари“, казва жената. Тя допълва, че по принцип не досажда на звездите, които вижда по улицата, но този път гласът ѝ се сторил много познат и не е искала да пропусне възможността да си поговори със своя идол. Тогава Гага е била с приятеля си Майкъл Полански, а Маккий е искала да й благодари за подкрепата към ЛГБТ общността.

Жената е споделила лична история със звездата, която касае най-близкия ѝ приятел от училище. Просто ѝ казах, че той ѝ беше голям фен и тя е причината да приеме сексуалността си и да я разкрие пред мен. Маккий допълва, че всичките татуировки на момчето са посветени на Гага. „Просто исках да ти благодаря, че си такъв добър съюзник“. 

Шанън допълва, че изпълнителката е била трогната от историята и тогава е направила следващия си ход, който е изненадал всички. „Докато ѝ разказвах всичко, тя просто съблече якето си и ми го подари“. Гага е признала, че не иска да се снима, защото е била твърде близо до дома си и не иска да разкрива къде точно живее. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebrity extra (@celebextra) on

Разказът на Маккий се появи и в социалните мрежи, където тя казва, че Гага е била много мила и отзивчива. „Исках да заплача, защото този момент беше толкова красив. Мечтала съм си за този момент. Просто имах нужда от него“. 

През цялата си кариера Гага е била яростен защитник на ЛГБТ общността. През 2019 година тя изнесе реч по време на 50-ата годишнина от Стоунуолските бунтове. Тогава изпълнителката беше облечена в цветовете на дъгата и се обърна към тълпата с думите: „Това е вашата свобода. Това е вашата радост и вие я заслужавате. Никога няма да спра да ви подкрепям“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Тя допълни, че истинската любов е тогава, когато човек би застанал пред куршум за друг и много добре знае, че другият ще направи същото за него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари