IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага пуска собствени сенки за очи

15 май 2020 14 50

Съвсем скоро на пазара ще излезе и новият албум на певицата

Снимка: БГНЕС

Лейди Гага винаги успява да направи нещо впечатляващо. След пускането на дебютния си албум през 2008 година, изпълнителката прави хит след хит, а съвсем скоро ще може да се радваме и на последния ѝ проект „Chromatica“

Преди това да стане факт, феновете на Гага имат друг повод за празнуване. Тя обяви, че пуска на пазара своя марка сенки за очи, чието име ще е „Stupid Love“. Почитателите на звездата много добре знаят името, тъй като така се казва и първият сингъл на изпълнителката от предстоящия ѝ албум. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Сенките ще бъдат част от козметичната линия на Гага, която беше пусната през юли 2019 година. Досега в магазините можеха да бъдат намерени очни линии, червила и гланцове за устни. Е, вече феновете на певицата ще могат да завършат цялата си визия, използвайки само нейни продукти.

Палитрата ще включва 18 нюанса, с които носителката на „Оскар“ иска да зарадва всеки, независимо от неговия пол, раса и възраст. „Това, което ни прави еднакви е фактът, че сме различни, но всички изпитваме любов. С всички тези нюанси искам да покажа, че всеки цвят е от значение“, казва Гага пред „InStyle“. Тя добавя, че любовта няма граници и не трябва да бъде ограничавана.

„Искаме да оцветим света си. В света на любовта притежавате силата да се освободите от несигурността и страха, за да се прегърнете – чувството на сплотеност и свободното изразяване“, пише в официалната страница на компанията. Сенките ще бъдат достъпни на 19 май и ще струват 48 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Новият албум на Гага, „Chromatica“,  ще излезе на пазара на 29 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари