IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага обяви дата за новия албум

10 май 2020 12 00

Записът ще е на пазара много скоро

Снимка: БГНЕС

Феновете на Лейди Гага трябва сериозно да започнат да спестяват, защото любимката им обяви датата за новия си албум. Почитателите на изпълнителката сериозно се разстроиха, когато тя трябваше да отложи пускането на „Chromatica“ заради пандемията от коронавирус. Всички те обаче сега имат повод за празнуване.

В сряда Гага обяви, че записът ѝ ще се появи в края на май. Тя публикува снимка в Instagram, с която разкри и точната дата, на която феновете ще могат да се сдобият с „Chromatica“. „Приключението продължава. Може официално да се присъедините към света на „Chromatica“ на 29 май“, пише звездата в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The journey continues. You can officially join me on #Chromatica on May 29. ⚔️?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Това дава повече от 20 дни на всички, които обичат Гага, да се подготвят за първия ѝ албум от 2016 година насам. Тогава тя издаде „Joanne“, в който попаднаха хитове като „Milion Reasons“, „Perfect Illusion“ и „Joanne“. Албумът бързо завладя музикалните класации и се изкачи до номер 1 в САЩ, Аржентина, Бразилия, Мексико, Япония и Корея. 

„Chromatica“ обаче ще предложи на меломаните съвсем друго звучене от предишните пет албума на Гага. В него ще попаднат и колаборации с Ариана Гранде, Елтън Джон и Blackpink. С новия си албум изпълнителката заяви, че ще се завърне към корените си на денс музиката и се надява да накара всички фенове да затанцуват, където и да се намират.

„Вложих сърцето си, цялата си болка и всички послания, които получих от природата в този албум. Вярвам, че може да усетите енергията ми във всяка песен. Искам хората да танцуват и да се чувстват щастливи, когато слушат „Chromatica“, казва Гага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Предвиждаше се албумът да бъде издаден на 10 април, но датата беше променена, за да може звездата да се фокусира върху подпомагането на медицински работници по време на пандемията от коронавирус. Тя беше един от организаторите на огромния онлайн концерт, който обедини над 100 изпълнители и събра над 120 млн. долара за борба с COVID-19. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари