IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо със звездно парти за рождения ден на Камила

22 юни 2020 09 10

Приятелката му навърши 23 години

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо отпразнува рождения ден на приятелката си Камила Мороне със звездно парти на частна яхта в Лос Анджелис. Моделката навърши 23 години, а 45-годишният актьор явно добре знае как да я изненада.

Плавателният съд е бил дълъг цели 43 метра, а на него са били още Нина Добрев и приятелят ѝ Шон Уайт, актьорите Кевин Конъли и Лукас Хаас. Партито е продължило от 11:00 сутринта до 4:30 на другия ден. Ди Каприо е бил забелязан да носи маска по време на събитието, а гостите са били облечени с каубойски дрехи и шапки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE MOOD (@themoodmagazine_) on

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне започнаха да излизат още през януари 2018 година и се опитват да стоят далече от светлината на прожекторите. Въпреки това, папараците успяват да ги засекат на романтични ваканции по целия свят. Миналата седмица двойката беше засечена да си купува пица и други хранителни продукти в Лос Анджелис. 

И двамата носеха маски и ръкавици, опитвайки се да избегнат снимките. Те бързо се качиха в колата си и тръгнаха към дома. Първото им голямо светско събитие беше тази година, когато Ди Каприо и Мороне седяха един до друг по време на наградите „Оскар“. Актьорът беше номиниран за играта си в „Имало едно време в Холивуд“, но не успя да спечели.

Двойката не вървя заедно по червения килим, но Мороне подкрепяше приятеля си от първите редове в залата. Камила се подвизава и като актриса, получавайки добри отзиви за дебютната си роля в независимия филм „Mickey and the Bear“. Тя говори пред „Los Angeles Times“ и заяви, че възрастовата разлика с Ди Каприо никак не я притеснява.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OC ™ (@onlyclassy) on

„Има толкова много връзки в Холивуд и в света, където възрастовата разлика е огромна. Мисля, че хората трябва да излизат с този, с когото си поискат“, заяви Мороне. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари