IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли е съкрушена от смъртта на Стив Бинг

28 юни 2020 12 00

Продуцентът е баща на сина ѝ Деймиън

Снимка: БГНЕС

Елизабет Хърли проговори за смъртта на Стив Бинг – бившия ѝ приятел и баща на сина й Деймиън. Филмовият продуцент се самоуби в понеделник, скачайки от сграда в Калифорния. Той беше само на 55 години. 

Във вторник актрисата използва социалните мрежи, за да сподели няколко снимки с Бинг и да изрази своите емоции. Тя заяви, че е изключително тъжна от новината, че продуцентът вече не е сред нас и въпреки трудните им моменти, тя ще си го спомня като мил и добър мъж. „Сближихме се отново на 18-ия рожден ден на сина ни. Това е съкрушителна новина“, добавя Хърли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Синът ѝ Деймиън, чийто баща е Стив Бинг, също използва профила си в Instagram. Той публикува снимка на залез и написа, че е благодарен на всеки, който е изразил своите съболезнования и се опитва да му помогне в този труден момент. „Това е много странен и объркващ период и съм изключително благодарен, че съм заобиколен от такива прекрасни приятели и близки хора“.

Според медиите, Стив Бинг е скочил от апартамента си на 27-ия етаж. От полицията в Лос Анджелис споделят, че все още тече разследване за смъртта му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари