IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе ще получи награда за хуманитарната си дейност

26 юни 2020 14 50

Това ще се случи на тазгодишните награди „BET“

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Бионсе ще може да се похвали с още една голяма награда

Изпълнителката ще бъде почетена заради своята хуманитарна дейност на тазгодишните награди „BET“. Церемонията ще се състои на 28 юни, а причина за наградата е постоянната филантропска дейност на Бионсе. Тя е създала и подкрепяла множество инициативи през годините, за да помогне на хората в нужда.

Само преди дни тя отново впечатли феновете си, пускайки новата песен „Black Parade“, с която подкрепя бизнеси, чиито собственици са афроамериканци. „Честит празник. Да бъдете чернокожи е вашият активизъм. Чернокожото съвършенство е форма на протест. Радостта на чернокожите е тяхно право“, написа звездата по повод песента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Наградата за хуманитарна дейност обаче може да не е единствена за Бионсе на наградите „BET“. Тя е номинирана и в категорията „Her“ за песента си „Brown Skin Girl“, в която участва и дъщеря ѝ Блу Айви. 

Стана ясно, че по време на церемонията рапърът Lil Wayne ще отдаде почит на покойния Коби Брайънт, а актьорът Уейн Брейди ще почете Ричард Пениман, известен като Литъл Ричард, който почина през май

Награди ще бъдат връчени на Николас Джонсън, Timbaland, Swizz Beats и D-Nice, за тяхната изключителна устойчивост, изобретателност и креативност за създаване на равенство в индустрията. Също така френската активистка Аса Траоре ще получи наградата „International Global Good“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Наградите „BET“ ще бъдат раздадени на 28 юни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари