IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо с нова прическа, все по-буйна

30 юни 2020 17 50

Футболистът махна опашката

Снимка: BGNES

Свикнали сме да виждаме Кристиано Роналдо с плътно прибрана в малък мъжки кок прическа. Именно тази му визия се превърна в емблематична, копирана от милиони мъже по света.

Сега Роналдо показа на света естествената си коса, която, оказа се, е много буйна и къдрава.

Изненадващата визия показа самият той под формата на пост в Instagram. На кадъра позират Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо, очевидно и двамата акцентирайки на своите буйни коси.

„Какво мислите за визията ми като на брат ми Панита?“, пита над кадъра Кристиано Роналдо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Това не е първият път, в който Кристиано Роналдо пуска косата си, но е първият път, в който тя е очевидно съвсем естествена.

На кадри със сина му и на селфита в личния му профил в Instagram, където отново е без вързана опашка се вижда, че очевидно футболистът изправя косата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Освен с нестандартните си прически, Кристиано Роналдо знае как да изненадва феновете си и с дръзки решения в модните визии.

Така преди няколко дни футболната звезда публикува кадър, на който позира в многоцветна комбинация от риза и къси панталони на Louis Vuitton, решени в пъстри елементи от принта на модната къща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари