IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хайланд не бърза със сватбата

3 юли 2020 15 00

Актрисата изчаква заради пандемията

БГНЕС

Сара Хайланд и Уелс Адамс се сгодиха през юли 2019-а. Година по-късно, двамата още не са насрочили дата за своята сватба. Причината е коронавирусът, който обърка намеренията на много звездни двойки да сключат брак.

Малко след като звездата от сериала „Модерно семейство“ се похвали с огромния си годежен пръстен, тя и изгората ѝ започнаха да плануват сватбата. Дори през октомври миналата година събраха приятели, за да почерпят за годежа, но сега все още не смеят да го направят, за да минат под венчило. 

Коментирайки темата в подкаста на Бранди Сайръс, Уелс изтъкна, че отлагането на сватбата е добра възможност двамата да отделят повече време един за друг. А изолацията заради пандемията им предостави точно това.   

От своя страна Хайланд призна, че разглежда сватбени украси в платформата Pinterest и гледа телевизионни предавания за бъдещи булки от сорта на „Кажи „Да“ на роклята“. 

„В момента нямаме никакви планове. Прекратихме всичко, което планирахме преди пандемията“, каза актрисата и посочи, че в момента се притеснява за по-възрастните си роднини и не иска да изложи здравето им на риск, канейки ги на сватба.

Иначе едно е ясно – шаферка на Сара ще бъде нейната добра приятелка Ванеса Хъджинс. в своята история в Instagram тя сподели, че се е съгласила да изпълнява тази важна роля, получавайки специална рокля в подаръчна кутия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари