IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариел Уинтър стана блондинка

6 юли 2020 10 50

Тя отново смени цвета на косата си

БГНЕС

Последните няколко месеца определено бяха време за равносметка и промяна за Ариел Уинтър. Актрисата приключи снимките на популярния сериал „Модерно семейство“ и взе решение да смени цвета на косата си. Така от натурална брюнетка, тя се превърна в рижава сладурана. 

В търсене на нови роли и след като засне няколко фотосесии, звездата отново е с нова прическа. Вместо да се подстриже в края на лятото, тя избра да се изруси, с което смая голяма част от своите последователи. 

„Уинтър идва“, написа Ариел и сподели няколко свои снимки с леко къдравата си руса коса. Те са направени в градината ѝ. 

Актрисата е отбелязала своите колористи, виновни за нейната трансформация. 

„Изглеждаш невероятно“, „Приличаш на Мерелин Монро“, „Любимият ми цвят“, написаха част от приятелите ѝ под публикацията. 

След финалния епизод на „Модерно семейство“, Уинтър призна, че вече има право да боядисва косата си и да прави и други промени със своята визия. Тогава тя изтъкна, че ще си даде почивка и ще търси нови възможности в киното. Кой знае, русата ѝ прическа може да е заради най-новия филмс нейно участие?!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари