IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп: Амбър Хърд се омъжи за мен, за да успее в Холивуд

12 юли 2020 12 00

Актьорът даде показания в съда

Снимка: БГНЕС

Джони Деп сяда на съдебната скамейка, за да даде своите показания относно проблемния си брак с Амбър Хърд. 

Във вторник, 57-годишният актьор се появи в съда във Великобритания, за да изкаже своята гледна точка по делото за клевета, в което той съди таблоида „The Sun“, след като в изданието се появи статия, която твърди, че звездата бие съпругата си. Самата Хърд също е споделяла, че е била нападана от Деп по време на 15-месечния им брак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Depphead #JusticeForJohnnyDepp (@becauseitsjohnnydepp) on

Звездата от „Карибски пирати“ обаче категорично отрича тези твърдения и казва, че той е бил жертвата на домашно насилие. Адвокатът на Хърд, Ерик Джордж, продължава да поддържа тезата на клиентката си, казвайки в съда, че Джони Деп постоянно е посягал на съпругата си.

„Все по-отчайващите опити на господин Деп и неговите сътрудници да съживят кариерата му, образувайки неоснователни съдебни спорове срещу толкова много хора, които някога са му били близки – бивши адвокати, бивши мениджъри и бившата му съпруга – не заблуждават никого“

Хърд и Деп се запознават през 2011 година на снимачната площадка на филма „Дневникът на рома“. В новата си изява в съда, актьорът твърди, че Амбър е започнала връзка с него, за да напредне в собствената си кариера. „Тогава тя беше изключително приятелски настроена към мен и държеше да ми разкаже за раздялата с бившия си партньор, която наскоро е преживяла. Ако тогава знаех това, което знам сега, щях да видя предупредителните знаци“, твърди Джони. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Depphead #JusticeForJohnnyDepp (@becauseitsjohnnydepp) on

Той допълва, че красотата на Амбър го е заблудила и той веднага е паднал в капана. Първоначално екранният капитан Джак Спароу е помислил, че всичко е било любов, но по-късно е разбрал, че Хърд е имала скрити намерения да го използва за слава и по-лесен пробив в Холивуд. „Тя знаеше какво иска и аз бях много лесна мишена“. 

Деп твърди, че бившата му съпруга добре го е проучила, научила е за всичките му интереси и се е преструвала, че харесва същите неща. „Тя се представи като копие на мен, с абсолютно същите интереси, любими писатели, същия вкус за музика и изкуство“, казва актьорът. Джони продължава и нарича Хърд „социопат“ и „лъжкиня“, която е искала да го унищожи и да построи своята собствена кариера на негов гръб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebrity true facts (@celebtrue55) on

Хърд и Деп се женят през 2015 година, но през май 2016-а тя получава ограничителна заповед срещу него заради оплаквания от домашно насилие. Актьорът отрича твърденията, а двойката се разделя по взаимно съгласие през август 2016-а. Амбър получава 7 млн. долара, които дарява за благотворителност. 

Двамата подписват споразумение, според което нямат право да коментират връзката си пред медиите. През 2018 година обаче Хърд пише отворено писмо до „Washington Post“, в което обяснява как е била жертва на домашно насилие. Тя никога не споменава името на Деп, но актьорът все пак завежда дело срещу нея за клевета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMPATH MOON ☾ (@empathmoon) on

Миналата есен адвокатът на Амбър, Роберта Каплан, поиска от съда делото да бъде спряно, казвайки, че написаното от клиентката й не засяга Деп, но през месец март съдът отхвърли този иск. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари