IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс и Александра Грант – новата любима двойка на Холивуд

13 юли 2020 18 00

Двамата са заедно от години, но обявиха връзката си преди година

Снимка: БГНЕС

Киану Рийвс и Александра Грант бавно, но сигурно се превръщат в една от най-обичаните холивудски двойки. 

Преди две седмици, по време на уикенда за 4-и юли, актьорът от „John Wick“ и приятелката му направиха поредната си публична изява, появявайки се на вечеря в Берлин. Въпреки че дълго време Рийвс ревностно пазеше личния си живот, най-вероятно вече се е уморил от тази задача и сега гордо показва любовта си към Грант. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cinema_perspective on

Двойката застана за първи път пред камерите миналия ноември, когато се появиха на галата „LACMA Art+“, която беше организирана от модната марка Gucci в Лос Анджелис. Някои фенове сметнаха, че връзката между двамата е в началния си стадий, но всъщност историята тук може да се проследи 10 години назад.

Актьорът и художничката са приятели от доста отдавна и дори работят заедно по книгите на Киану „Ode to Happiness“ и „Shadows“, които излизат през 2011 и 2016 година. Той пише думите, а тя илюстрира страниците. Двойката също така основава издателската къща X Artists'Books, която отваря врати през 2017 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanuismo (@keanuismooficial) on

През февруари същата година, приятелката на Грант – актрисата Дженифър Тили, сподели пред Page Six, че известната двойка всъщност се среща доста по-дълго отколкото феновете смятат. „Помня, че тя ми каза преди година и половина, че Киану Рийвс е нейното гадже“, казва Тили пред изданието. Тя допълва, че Грант често е ходила на събития с актьора, но хората не са ѝ обръщали внимание.

Грант пък за първи път говори за любовния си живот с Киану в интервю за списание Vogue. Тя сподели, че е получила множество обаждания веднага след като снимките ѝ с Рийвс са попаднали в интернет пространството. „Всеки човек, когото познавах, ми се обади в първата седмица от ноември и всеки беше много впечатлен от видяното“, казва тя пред изданието през месец март.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keanu Reeves?? (@keanufans_ir) on

Художничката говори и за възможността да се омъжи за актьора. Тя сподели, че любовта е много важна за нея, но в момента не мисли за брак. Колкото до Киану, той все още не е говорил публично за връзката си с Грант, но източник казва, че звездата е готова да покаже на света приятелката си. 

„Киану много иска да сподели живота си с нея. Той е много благодарен и щастлив, че Алекс влезе в живота му“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Чудя се защо още нямат деца тази така наречена "двойка"с дългогодишен стаж.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )