IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън се страхува за семейството си

18 юли 2020 12 00

Тя изтри около 60 хиляди публикации в Туитър

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън споделя своето притеснение за семейството си, след като потребители в интернет продължават да я обвиняват, че има нещо общо с Джефри Епстайн и скандала, който се завихри около него. 

Звездата обяви в социалната мрежа Туитър, че изтрива около 60 хиляди публикации, защото не може да понася, когато определени хора използват изказванията ѝ като доказателства за връзката ѝ с Гислейн Максуел, която беше един от най-доверените хора на Епстайн. „Притеснявам се за моето семейство. Мислите си, че сте много добри, когато намирате туитове, в които говоря за бебета и тиари“, пише Тейгън.

Потребителите в интернет започнаха да спекулират за връзката ѝ с Епстайн и Максуел, когато се появиха твърдения, че Тейгън се е возила на частния самолет на милионера. Том Ханкс също попада под критиките, като е обвинен, че е използвал услугите на Джефри, за да стигне до остров на Карибите. Според Reuters, няма нищо вярно в тези твърдения.

На 8 юли се появи туит, в който човек обвинява Криси, че е била в списъка от пътници, които са се возили със самолета. Тя обаче отговори, че всичко това е лъжа и, ако въобще е била на борда, трябва да се третира като жертва. „Хората, които вярват на едно парче хартия са глупави и болни. И по-скоро глупави. Не мога да се занимавам повече“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

През 2018 година Тейгън и съпругът ѝ Джон Леджънд заплашиха със съд човек, който твърди, че двойката е включила дъщеря си Луна в картел за трафик на жени. Според Лиз Крокин, семейството е било свързано с организация, която оперира във Вашингтон и се занимава с използването на жени и деца за секс услуги.

Крокин бързо изтри повечето туитове, в които обвинява двойката и заяви, че никога не е твърдяла, че Тейгън и Леджънд са опитвали да продадат детето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Пълна *** е тази журналистка, изобщо по време на криза не ни вълнуват известните личности, госпожо Дарена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар