IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кончата Феръл, изиграла Бърта в „Двама мъже и половина“, се бори за живота си

16 юли 2020 15 28

Актрисата е получила инфаркт

Снимка: Getty

Кончата Феръл, позната като Бърта от сериала „Двама мъже и половина“, в момента води най-важната си битка. Актрисата е получила инфаркт и е с опасност за живота. Съпругът ѝ – Арни, казва пред TMZ, че тя е била приета в болница през май заради заболяване, с което се бори още от декември. Звездата е получила инфекция, което е наложило и лекарската намеса.

Екранната Бърта е била приета в Спешното отделение, където няколко дни по-късно е получила инфаркт. Сърцето ѝ е спряло за около 10 минути, но лекарите са успели да възстановят дейността му. Феръл прекарва цели 4 седмици в отделението, след което я местят в болнично отделение за дългосрочни грижи. 

Според съпруга ѝ, Кончата е поставена на изкуствено дишане и диализа. В момента състоянието ѝ е стабилно, а актрисата е в полусъзнателно състояние. Има представа къде се намира и разпознава предмети, но не може да комуникира по никакъв начин. Арни споделя, че сега няма какво повече да се направи, тъй като проблемът е неврологичен. 

„Не можем да ускорим процеса. Можем само да се надяваме за най-доброто“, казва той пред TMZ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари