IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън се излекувал от COVID-19

24 юли 2020 09 33

Бил седмица в болница през април

Снимка: BGNES

Мел Гибсън е поредната холивудска звезда, която се е излекувала от COVID-19. Актьорът се разболял още през април и прекарал седмица в болница, съобщава Daily Telegraph.

„Той е бил лекуван с лекарството Remdesivir, докато е бил в болницата. Оттогава е тестван многократно, като вече има изградени антитела“, съобщава източникът на изданието. 

Гибсън е приемал антивирусни медикаменти, за които правителството на САЩ помоли да бъдат изтеглени от световния резерв през юни.

За последно Мел Гибсън е забелязан от папараците в средата на юли. Тогава той се разхождал в Лос Анджелис заедно със своята половинка Розалинда. И докато на снимките се вижда, че той си е поставил плътно предпазната маска, тя я държи под носа, за да може да диша свободно. 

През юни актрисата Юнона Райдър обвини Мел Гибсън, че е хомофоб и е направил антисемитски коментари към нея:

„Спомням си, че преди 15 години бях на едно от онези големи холивудски партита. И наистина (Мел Гибсън) беше пиян. Бях с мой приятел, който е гей. Той направи наистина ужасна гей шега. И някак се подигра с това, че съм еврейка...Това беше точно този странен, странен момент. Помислих си: „Той е антисемит и е хомофоб“. Никой не ми повярва!“. 

По-рано този месец актрисата Джоан Самюъл защити своя колега от филма „Лудия Макс“, като обяви, че Гибсън е страхотен човек и въпросните твърдения за него са безпочвени. 

„Познавам го като добър приятел. Той е толкова щедър и прекрасен човек“, каза тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари