IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок отпразнува рождения си ден с маски и звездни приятелки

2 август 2020 12 00

Дженифър Анистън, Сара Полсън сред гостите

Снимка: БГНЕС

В неделя, 26 юли, Сандра Бълок навърши 56 години. Този път обаче рожденият ѝ ден премина малко по-различно заради пандемията от коронавирус. Актрисата не успя да направи шумно парти, тъй като в САЩ е забранено събирането на много хора на едно място. 

Това обаче не попречи на Бълок да отпразнува специалния си ден с най-близките си приятелки. В това число влизат Дженифър Анистън, Сара Полсън и Холанд Тейлър. Звездата от „Приятели“ публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че звездите седят на разстояние една от друга и дори носят предпазни маски. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J? (@bullockaniston) on

„Празнуваме със специалното ни момиче както трябва – с дистанция и много любов“, написа Анистън. Двете със Сандра Бълок се познават от дълги години и са успели да задържат близките си отношения въпреки натоварените си графици в Холивуд. Преди няколко месеца двете си направиха взаимно интервю за списание „Interview“, където говориха за това, че са се срещали с един и същи мъж.

Става въпрос за Тейт Донован, с когото и двете актриси са имали връзка през 90-те години. Именно тогава звездите се запознават, но започват приятелството си малко по-късно, когато се срещат отново на сватба. 

Що се отнася до Сара Полсън – тя е участвала в няколко филма заедно с Бълок. В това число влизат „Bird Box“ и „Ocean's 8“. Звездните приятелки често празнуват важните събития заедно. Например, Сандра направи една незабравима реч по време на церемонията „Women in Hollywood“, организирана от списание „ELLE“, където Полсън получи специална награда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

„Тя е невероятна майка, невероятна приятелка, тя е от онези продуценти, които се грижат за всеки на снимачната площадка, познава всеки от екипа и се интересува от всеки един човек“, казва Полсън пред списание „People“ през 2018 година. Тя допълни, че смята Бълок за една от най-добрите актриси на нашето време. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари