IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън пусна снимки по бански

1 август 2020 18 00

Тя вече не крие тялото си с цял

БГНЕС

„Давай, момиче!“, „Браво, сладка дебеланке!“. Това пишат последователи на Ребъл Уилсън по повод последните ѝ снимки в Instagram. Само за няколко месеца актрисата постигна значителен напредък в отслабването. Макар и още леко пухкава, тя се престраши и сподели своя снимка по бански. 

Плувайки в басейна, австралийската звезда си е направила няколко кадъра. Вместо да прикрива тялото си с цял бански, тя е избрала такъв от две части. 

Уилсън е споделила снимка, на която се вижда само горната част на банския, но от нея може да кажем, че тя е успяла да се раздели с широките рамене и огромни ръце, които имаше преди да започне диетата и тренировките. 

„Я се погледни“, „Този кадър“, пишат приятелите й в социалната мрежа. 

Преди няколко дни актрисата написа, че е все по-близо до своята цел – да отслабне поне със 75 килограма и стегне тялото си. За да покаже, че вече не се срамува от фигурата си и мотивира много по-пълнички жени да водят по-активен начин на живот, тя качи своя снимка по спортен екип, който е плътно прилепнал по нейните извивки. 

От началото на социалната изолация до момента, Ребъл Уилсън е свалила над 20 кг. Тя обаче не коментира колко точно, защото „битката ѝ продължава“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Панко ( преди 3 години )