IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери, Кевин Харт и още звезди в подкрепа на Елън Дедженеръс

5 август 2020 11 00

Водещата се намира в трудна ситуация

Снимка: БГНЕС

Известните личности започват да споделят мнението си относно скандала, който се заформи около Елън Дедженеръс и шоуто ѝ. 

Кейти Пери, Даян Кийтън и още звезди от Холивуд застанаха на страната на водещата, която беше обвинена, че създава „токсична работна среда“ и не се интересува от състоянието на служителите си. Кийтън и Пери споделиха за своите гостувания в шоуто и определиха Елън като мил и спокоен човек. 

„Знам, че не мога да говоря от името на всеки, но искам да кажа, че аз имам само добри спомени от гостуванията ми при Елън. Смятам, че всички ние сме запознати с нейната непрестанна борба за равенство и светлината, която тя е успяла да донесе на света, благодарение на своята платформа“, пише Кейти в социалните мрежи. 

Даян Кийтън също сподели, че винаги се е наслаждавала на компанията на Дедженеръс и често е ставала свидетел на нейните благотворителни акции. Кевин Харт и Аштън Къчър застанаха на страната на близката си приятелка и заявиха, че могат да кажат само позитивни неща за нея. 

Саманта Ронсън работи като диджей и често е била канена на партита, организирани от водещата. Тя пише, че Елън винаги се е държала добре с нея и е показвала уважението си към всички. Съпругата на Дедженеръс – Порша де Роси, наруши мълчанието си и сподели снимка в социалните мрежи, на която пише „Заставам зад Елън“. Тя благодари на феновете и всички останали, които защитават шоуто и добави, че ще направи всичко възможно, за да спре тези атаки.

От другата страна обаче застават няколко души. Те говорят, че водещата не е такава, за каквато се представя. Тони Окънгбоуа е работил като диджей за шоуто дълги години и заявява, че е благодарен за възможността, но е бил свидетел на тази „токсична работна среда“, за която се говори. Той застана на страната на бившите си колеги и помоли Елън да се опита да създаде по-добри условия за работа.

Към обвиненията се присъедини и актьорът Брад Гарет, познат от сериала „Всички обичат Реймънд“. Той сподели, че познава повече от един човек, който е бил подложен на ужасно отношение докато е работил за Елън. 

Самата Дедженеръс излезе с позиция, в която казва, че е съкрушена от тези обвинения. Въпреки че те са насочени към изпълнителните продуценти на шоуто, а не директно към нея, водещата сподели, че се чувства пряко виновна за всичко, което се случва на снимачната площадка.

„Warner Bros“, на чийто терен се снима предаването, заявиха, че започват вътрешно разследване, за да установят дали тези обвинения са истина. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари