IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери призна какви качества иска да притежава дъщеря ѝ

7 август 2020 10 40

Чувството за справедливост е сред най-важните

Снимка: БГНЕС

Певицата Кейти Пери е в очакване на своето първо дете. 35-годишната звезда и 43-годишната ѝ половинка – актьорът Орландо Блум очакват своята дъщеря да се появи през лятото. По време на бременността, двамата често бяха засичани да се разхождат на чист въздух и да се радват на слънчевите лъчи на плажа в Малибу, а изпълнителката също посещава различни участия.

Този път тя се появи в програмата Red Live Stream. Там един от феновете попита Кейти какво качество би искала да предаде на бъдещата си дъщеря.

Пери първо изброи няколко качества, но след това се спря на думата „справедливост“. Според нея именно това качество трябва да има всеки човек.

„Чувството за справедливост е изключително важно за мен. Ако някой се отнася несправедливо или... просто си спомням, че като ученичка винаги съм защитавала слабите. Казвах си: „Иначе просто не е честно.“ Знам как да бъда много яростен защитник, така че ако трябва да се бия с някого в битка, вероятно бих спечелила “, каза смело Кейти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ????? (@myloveisorlando) on

Пери също отбеляза, че е много важно да не си отмъстителен човек. „Отмъщението никога не ме е интересувало. Факт е, че се опитвам да забравя за лошите хора и просто нямам време за тях“, призна певицата.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари