IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В трепетно очакване: Кейти Пери е готова за раждането

13 август 2020 15 00

Орландо Блум няма търпение да гушне „малкото момиче на татко“

БГНЕС

Кейти Пери, която очаква първото си дете съвсем скоро, обяви, че е готова за раждането и не се страхува от болката, която ще изпита. В интервю за “L.A. Times“, изпълнителката сподели, че никога не е преживявала нещо толкова болезнено, но вярва, че всичко ще бъде наред. 

35-годишната изпълнителка посочва още, че има нагласата раждането да бъде един положителен момент за нея и бебето, защото „всяка болка отминава“. 

Кейти призна пред изданието, че до един момент кариерата ѝ е била на първо място и затова никога не е искала силно да стане майка. В един момент това се променило, когато нещата с Орландо Блум станали по-сериозни. 

Певицата разказа, че сестра ѝ помагала на много жени да родят децата си в басейн, като тя често ѝ помагала. Тогава обаче не усещала майчински инстинкт. 

„Преди пет години бих казала: „Махни това от мен“, добави Пери, говорейки за бебето, което очаква с нетърпение. 

Бъдещата майка посочи още, че вече е подготвила стаята на дъщеря си и всичко необходимо за болницата. Тя изтъкна, че продължава да прави разходки, но вече коремът много ѝ тежи и е доста по-бавна от обикновено. 

Междувременно Орландо Блум коментира, че вече иска да гушне „малкото момиче на татко“. Той гостува на Джими Фалън в „The Tonight Show“, където разказа какви са очакванията му като родител. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на

„Надявам се тя да ме обича толкова, колкото и аз я обичам“, каза ентусиазирано актьорът, който вече има 9-годишен син от връзката си с Миранда Кер. 

„Той има братя, но това е първата му сестра... И той е развълнуван“, посочи още Орландо. 

Блум е категоричен, че ще помага на Кейти с каквото може. Отсега той си се представя как става нощем и приготвя шишенцето с вода или мляко. 

Известната двойка обяви, че очаква първото си дете през март, с излизането на музикалния клип „Never Worn White“. Там усмихнатата певица показа корема си за първи път. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари