IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа с плажно парти за рождения ден

24 август 2020 10 50

Певицата духна свещите на 4 торти

БГНЕС

Рожден ден на плажа посрещна Дуа Липа. На 22 август певицата стана на 25 години и по този повод събра своите приятели на уикенд купон. 

"4 торти !!! Благодаря ви, мили мои приятели", написа изпълнителката в своя Instagram и качи снимки на част от почерпката. Тя не пропусна да благодари за пожеланията и подаръците, които е получила. 

За своя рожден ден певицата е избрала нестандартни топ и пола в оранжево каре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на

Липа и гаджето й Анвар Хадид качиха няколко снимки от партито край морето, след което бяха забелязани по бански на плажа в Малибу, разхождайки новия си домашен любимец - кучето Декстър. 

Певицата и нейната компания са уловени от папараците. Докато другите са по бански, тя носи черен спортен панталон и горнище с триъгълници, на което виси малка верига. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA?? (@liipanews) на

Само няколко дни преди нейния юбилей, изпълнителката обяви, че ще издаде албума “Club Future Nostalgia”, който е пълен с ремикси. Той е смесица между хаус от 90-те, най-добрата поп музика, малко соул  и други стилове. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари