IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери съобщила името на дъщеря си месеци преди раждането

28 август 2020 10 40

Тя го подсказва с маргаритките в стила й

БГНЕС

Дейзи Доув Блум. Така се казва първородната дъщеричка на Кейти Пери и Орландо Блум. Името на момиченцето, което се роди на 26 август, съвсем не е случайно. След като феновете на певицата се връщат назад във времето, разбират, че тя намекнала за него чрез активността си в социалните мрежи. 

Двойката обяви, че ще има бебе в началото на социалната изолация, а през март съобщи и пола му. След песента „Never Worn White“, където изпълнителката показва коремчето си, през май тя пусна сингъла "Daisies". Най-вероятно той е посветен на нейната рожба. 

В превод от английски, името на детето - Daisie, означава маргаритка. Цветето присъства в доста от публикациите на Пери, но никой не предполагал, че тя намеква, че така ще кръсти бебето. 

Участвайки в шоуто "Аmerican Idol", Кейти избира дълга рокля с флорални мотиви - маргаритки, като качва снимка, държейки наедрелия си корем. Там тя изпълнява песента "Daisies"/"Маргаритки", в която се говори за това, че всеки трябва да вярва в сбъдването на мечтите си, с което най-вероятно намеква, че детето е една от целите, които е имала. 

Дори чехлите и сандалите от лятната колекция на Кейти Пери са дъхновени от цветенцата с бели листенца и жълти тичинки. Малко преди да бъде пуснат официално сингълът, от нейния бранд пуснаха новите артикули, по част от които има маргаритки. 

Пери обяви, че средствата от продажбата на лимитираната серия чехли ще отидат за лечението на бебета и деца, болни от коронавирус. 

Гордата майка сподели първата снимка на бебето - на неговата ръчичка, която тя държи в своята. На нея се вижда, че маникюрът й е с нежна маргаритка, което само доказва факта, че името на детето е избрано месеци преди раждането. 

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на Кейти да има по-малко безсънни нощи и скоро с дъщеря си да се обличат с еднакви рокли във флорални мотиви. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари