IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест коментира скандалните си лудории с Тейлър Суифт: „Бог ми даде указания“

4 септември 2020 09 00

Какво го накара да унижи публично певицата преди 11 години?

Кание Уест коментира скандалните си лудории с Тейлър Суифт: „Бог ми даде указания“

Напоследък Кание Уест премина през труден период. За малко не стигна до развод, кандидатира се за президент, а сега 43-годишният хип-хоп изпълнител предложи нов поглед към един от най-скандалните моменти в кариерата му. 

В неотдавнашно интервю Кание Уест коментира наградите на MTV Music Video Awards за 2009 г., на които прекъсна речта на Тейлър Суифт за най-добър женски видеоклип на вечерта. Рапърът каза, че Бионсе е трябвало да спечели.

„В онзи момент Бог ми даде указания. Ако Бог не искаше да скоча на сцената и да кажа, че Бионсе има най-доброто видео, нямаше да ме постави на първия ред. Щях да седя някъде отзад - каза Кание в подкаста на Ник Кенън. - Не ми се стори нелепа идея, защото никога не съм чувала за тази (Суифт) и Single Ladies е един от най-великите видеоклипове за всички времена. "

Тейлър Суифт сподели своите виждания за противоречивата ситуация в интервю за списание Variety в началото на годината: „Бях тийнейджър, пях кънтри музика и присъствах на първата си церемония по награждаване в областта на поп музиката. Някой се изправи и ме предупреди: „Тук не те уважават. Не бива да сте на тази сцена. " Това послание е проникнало в душата ми по-дълбоко, отколкото мислят много хора."

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари