IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения си ден: Кая Гербер публикува своя гола снимка

8 септември 2020 14 30

Супермоделът навърши 19 години

Снимка: БГНЕС

Тази седмица Кая Гербер - дъщерята на Синди Крофорд и Ранди Гербер, отпразнува своя 19-и рожден ден по най-странния начин. 

В чест на това, че става с една година по-голяма, супермоделът реши да публикува своя гола снимка, която е част от септемврийския брой на списание "Vogue Japan". Фотосът е заснет от легендарното фотографко дуо Луиги и Йанго. "Деветнадесет", написа Гербер под снимката, на което е напълно гола, ако не броим високите черни ботуши и една черна звезда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Феновете могат да видят и някои от татуировките на Кая, включително едно от най-новите й попълнения - ангел, който се намира точно над ребрата й. Снимката веднага събра множество харесвания и коментари, а почитатели и приятели пожелаха на звездата честит рожден ден. Карли Клос пък използва своя социален профил, за да публикува няколко снимки на Гербер, с които отправи своето пожелание. 

"Честит рожден ден, бебе К. Ти носиш толкова светлина в този свят и аз съм изключително горда с теб. Твоята енергия, ум, красота и огромно сърце се оценяват от всеки, който е успял да те опознае. Наздраве за още една обиколка около Слънцето", написа Клос. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Синди Крофорд също се присъедини към виртуланото парти за рождения ден на дъщеря си. Тя публикува снимка от детството на Кая, на която тя носи малка коронка. "Честит рожден ден на не толкова малката ми принцеса. Пожелавам ти здраве и щастие и увереността да бъдеш да най-добрата версия на себе си. Гордея се с жената, в която си се превърнала", пише Крофорд. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Въпреки че Гербер все още не е разкрила какви са плановете й за рождения ден и дали ще прави парти, тя беше засечена в скъп ресторант в Лос Анджелис заедно с актьора Джейкъб Елорди. Засега не е ясно дали двамата са повече от приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia Gerber Source✨ (@kaiasource) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари